luni, 8 februarie 2010

Raspuns

Pentru ca pe mail in casuta de spam primesc doar mesaje neinteresante m-am obijnui sa le sterg pe toate fara sa le citesc. Dar astazi am sesizat ca am un mesaj anonim asa ca am intrat sa il citesc..

"Teatrul,opera,cartile reprezinta cuvinte grele pentru tine, eu in locul tau nu le-as utiliza in blogul tau (patetic).Cuvintele astea nu rimeaza deloc cu "ilegalitate","dependenta" si altele care le-am citit, apuca-te de altceva, sfatul meu!"

Ma deranjeaza doar ca nu te prezinti, daca ai ceva de spus, fa'o pe fata...in cazul acesta am doar posibilitatea de a`ti raspunde prin acest post
Ilegala si dependenta esti si tu (am impresia ca esti o fata) dar pentru ca nu te cunosc nu iti pot da exemple, iti spun doar ca lucrurile de care sunt eu dependent se gasesc si la tine acasa. Dar tu nu ma critici pentru viciile mele patetice pe care le ai si tu, nu ma certi pentru faptul ca sunt ilegal la fel ca tine, tu imi spui doar ca nu rimeaza articolele despre cultura cu celelalte,iti spun ca daca ar rima cred ca as fi unicul poet bolgger cu posturi care rimeaza intre ele.
Si te inseli, iti explic de ce :
Teatru - ilegal...
Au legatura intre ele pentru simplul fapt ca pe biletul de la teatru am platit 30 de lei (cumparat de la caserie, nu de la bijnitari) iar pe el scria "pret : 0,01 lei". Fara loc, fara rand acestea fiindu-mi scrise pe spatele biletului de caserita...adica eu platesc 30 de lei si ei incaseaza si platesc taxe pe 0,01 lei??:O...DA si asta e interzis! (maine am sa pun poza cu biletul)
Carte - viciu...
Poetul Serban Forta are viciul de a scrie carti pentru ca in decurs de 30 de ani a scris 29 de carti si fiecare dintre ele contin peste 300 de poezii. Adica el scrie aproape zilnic cate o poezile...deci e un viciu..au legatura intre ele

Deci teatrul, opera si cartile au legatura foarte stransa cu ilegalul si dependenta

Blogul meu e patetic pentru tine (dar tot il citesti). Am 30 de vizitatori zilnici carola le place si LE MULTUMESC cu aceasta ocazie

ps daca am nevoie de sfaturi, le cer


pps
fac ce vreau si stiu ce fac;)

4 comentarii:

  1. Dai punct . si de la capat !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ti-am zis sa nu mai umblii pe la fufe , ca o sa ai de pierdut :)) . Mno , vezi , daca nu stia cum sa se bage in seama cu tine ... te-a criticat =))) . Astept cu rerabdare poza cu biletul cum ai promis !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. E o replica de nota 10, nu am ce zice!
    Ce sa faci, mai sunt si oameni nemultumiti, doar ca se pot exprima si printr-o alta forma, sau mai bine sa nu citeasca! E democratie domnle':))

    RăspundețiȘtergere
  4. intotdeauna o sa se gaseasca un 'destept' care sa comenteze

    RăspundețiȘtergere