marți, 2 februarie 2010

proces de culturalizare

Am intrat intr-un proces de culturalizare:))
Ieri la teatru, astazi la o prezentare de carte, iar maine merg sa imi cumpar bilet pentru "O noapte furtunoasa" alaturi de Maia Morgenstern, Ioan Gyuri Pascu si altii..
Nu am stiut astazi unde ma duc, cine e autorul, ce scrie sau despre ce scrie. Am cautat 'ceainaria Carturesti' mai bine 10 minute, iar daca mi se spunea ca e intre 'funky' si 'amsterdam' stiam exact unde sa ma duc. Dupa ce am ajuns, am luat loc intre mama si viitorul ei fin, am luat o canuta de ceai si am inceput sa ascult...era plictisitor dar radeam, domnul are 68 de ani, se prezinta Serban Forta, unicul mare manierist din literatura romana... nu stiu ce vrea sa insemne, dar faptul ca e unicul m-a facut sa ma simt flatat. Asistam la prezentarea de carte a ultimului poet dintr-o secta care nu o cunosteam:)). Mai multe detalii despre el puteti afla aici
Eu va las, revin la viata mea normala...adica ies la un suc/o bere/ un vin...sau cine stie, poate o betie:D

13 comentarii:

  1. nu mai ai acel "ceva " cand scri. sau poate nu gasesti un subiect bun,la care te pricepi

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu pot sa explodez zilnic cu ceva, nici cel mai tare blogger nu o face. Eu scriu ce fac, ce vad si ce cred...de exemplu astazi am sa scriu ca ma intorc acasa..si cum mi se v-a parea schimbarea

    RăspundețiȘtergere
  3. asa-i mihai,aici nu scrii ca sa scoti opere literare,scrii despre tine,despre viata ta ... despre ce simti, ce vezi. App,pe cand articolu' la care "sa aibe fetele orgasm" cand il citesc? :))) :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamnee !!! Mai zi odata la ce ai fost ... la lansare de carte ? :)) . Sigur te-a tarat vreo gagica acolo , si sigur nu ai inteles nimic ... :)) Stai linistit ca nici eu nu as fi inteles probabil . Apropo , ala nu e singurul manierist , mai sunt si eu !!
    p.s. sa nu uiti sa lasi banii de straja inainte sa pleci acasa :P.

    RăspundețiȘtergere
  5. vaiii.. criss asta draga de ea:)) care stie ea de viata ta despre ce simti , despre tine :)) ce sa zic:-j " asa'i mihai :*:*:*:*:* " doah!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Saraca bia ...:( B. ... why so frustrated ?:)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Damn, cata gelozie se simte-n aer pe aici :))) Gooooosh L-)

    RăspundețiȘtergere
  8. scuza'ma ca nu ma injosesc la nivelu' tau b...h nu'mi pun mintea cu tine. nu te mai obosi sa te dai in spectacol

    RăspundețiȘtergere
  9. ppff fetelor fetelor... :))

    bv mihai :-bd

    RăspundețiȘtergere
  10. Tu te-ai legat de mine:-s nush care cum :))) s-a injosit... maturo 8-| hai ca te las ... cel mai destept cedeaza :P . Bye !

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga B sau BIANCA ohau..:)) tin cu parere de rau sa te anunt ca esti cam suferinda ,daca ai stii tu numa daca ai stii..:)) Esti cam frustrata .Esti supi pe viata?!:( Ia de aici spectacol :)

    RăspundețiȘtergere
  12. acum ies la suc,dar cand ma intorc am sa sterg cearta voastra ca imediat imi futeti si mie mama sau ma dati dracu

    RăspundețiȘtergere
  13. ... unde s-a ajuns de la "procesul de culturalizare"...la o cearta...poftim cultura,asteapta recolta!!!:)

    RăspundețiȘtergere