joi, 25 februarie 2010

Dreptul la replica

Clipele grele prin care a trecut ea si poate motivele pentru care nu se intoarce, nu suna, nu ma mai vrea...

By Bianca...

Sunt atatea ganduri care imi trec acum prin minte..care as vrea sa i le spun..si sunt atatea dorinte si visuri..

Au fost cuvinte simple, greu de inteles "nu mai merge" si te aici te vezi singura, obligata sa uiti ce tu nu vrei, ce vrei sa fie din nou al tau.. Si atunci te gandesti cat de stupid e asta, dar trebuie sa accepti. Si incepe chinu', cand zilele trec si vezi k esti tot singura..si mai verifici o data telefonul, mesajele..crezand ca poate el te'a cautat dar din greseala tu nu ai observat. Si vezi ca nu, totul e la fel..nici un semn..nimic.. Si atunci te simti atat de singura si pieptul ti se pare atat de greu, iar lacrimile le simti invadandu'te..vin a curge pe obrazul tau fraged si te intrebi "de ce?", unde ai fost cand el s'a schimbat si tot ce a simtit pt tine s'a pierdut? cand s'a intamplat asta ?

.. Si inca speri..sa sune telefonul, sa fie el, il vrei sa vina inapoi.. din nou la usa ta..din nou sa'ti bucure

ziua..si plangi pt ca dorul si durerea te cuprinde.

Te ascunzi in casa, nu vrei sa vorbesti cu nimeni..cui sa'i spui cat suferi? cand toti spun ca e mai bine asa..dar pentru tine nu e bine, dar numai tu stii asta.. Ratacita in pat iti vin tot felul de ganduri, amintiri, intamplari..si te intrebi din nou.. "de ce?" .... oare el se mai gandeste la tine?.. pe el de ce nu'l doare? .. de ce el te poate uita atat de usor...dar ...... de ce s'a schimbat?

... Pierduta printre orele tarzii, gandurile nu'ti dau pace, si vrei sa'l uiti ..dar cum? Si speri ca maine sa nu'ti mai amintesti de el, dar nu e asa. Pe zi ce trece in sufletul tau se strange un dor.. un dor pe care nu mai vrei sa'l simti..ti'e dor de el.. de momentele frumoase impreuna.. si valul de lacrimi te cuprinde iar..

..Si trec zile, si tu te simti la fel, ai face orice sa vina inapoi, iar prietenii iti spun "Lasa, da'l naibii, nu te merita" dar tu stii deja asta, sti k nu merita nimic, sa plangi ..sa te mai gandesti la el..da'pai sa'l mai vrei inapoi..?!

.. Dar e ceva mai tare ca tine, si nu te poti abtine. E el..peste tot.. intiparit in tine.

E noapte, deci pt tine un cosmar..linistea te inebuneste..gandurile apar iar si'ti fura somnul.. si plangi iar..te rogi pt roata aia despre care toti vorbesc ca se intoarce, dar la tine cand? O vrei acum..il vrei acum.. si nu peste luni, sau ani cand tu deja l'ai scos din mintea ta. atunci de ce sa se mai intoarca? doar pt a lasa un gust amar pe rana ta..doar pt sentimentul de satisfactie..ca ai fost razbunata. ... Si te rogi sa se intample o minune, ca el sa se schimbe.. sa se intoarca iar..cum era la inceput, cu o imensa iubire pt tine, si vrei asta atat de mult incat incepi sa crezi si tu ca se va intampla..ca maine poate el te va cauta..

.. Dar vine maine..si..nimic. si'ti simti sufletul tot mai pustiu. Si vrei sa'l uiti, sa'ti para un strain, despre care nu sti nimic..dar cum?.. Cum cand el e prins atat de tare de inima ta? cum? cand inca speri sa te mai vrea..cum? si nu gasesti nici un raspuns la intrebare.. doar ca... trebuie!

.. Si simti ca'ti sare inima din piept cand vezi ca ti'a trimis un mesaj.e chiae el! ..mesaj ironic..doar sa se simta el bine. Si mai vrei sa continui discutia pt ca asta e tot ce te face sa te simti mai bine.. dar iti tranteste in nas un mesaj care te trezeste la realitate..si iti vine sa spargi telefonul..sa urli..sa plangi.. de ce i’ai cazut in plasa si i'ai raspuns iar.. te'nfurie gandul asta..

..Si vine momentul cand auzi din nou melodia ce odata era cantecul vostru..si ramai blocata..prin tine trecand un infinit de sentimente care iti cutremura trupul si iti da fiori..si plangi iar.. Si singurul lucru la care te gandesti e VOI..impreuna.. cum era..cat de fericita erai..si iti imaginezi un alt inceput..nou..unul in care e toata dragostea si scanteia de altadata..cate surprize i'ai face..cate lucruri i'ai spune..cat de multe ai schimba la ceea ce a fost.. "relatia voastra". Dar adormi in lacrimi si totu ramane la fel..

.. Te trezesti urmatoarea zi, fara pofta de viata..fara ceva din tine..si observi cat de rau te simti tu fara el..dar cat de bine se distreaza el fara tine.. cat de bine ii e..cat de bine se intelege acum cu alta pe care tu incepi sa o urasti pentru ca te gandesti ca ti'a luat ceva, ce era candva al tau.. si te doare atat de tare ca vrei sa te afunzi undeva sa nu mai vezi nimic.. ci doar sa plangi.. si sa ti'l scoti din suflet.. De ce el poate? .. gandul asta te macina.. inceci sa'ti amintesti primul sarut.. prima noapte de dragoste , dar.. amintirile urate le acopera..prima minciuna..prima o "alta".. si te infurie gandul ca tu plangi pt nimic.. defapt plangi pt ceva ce practic nu mai e..nu exista..doar a fost.

3 comentarii:

  1. Dute in mortii matii ca bine ai mai zis :( . E 5 dimineata si iti citesc cacatul asta de blog si imi vine sa plang la postul asta ... Nu te credeam asa ... traisaca Andrei Pricop si ceata lui !!! :P B R A V O (de sti tu cine)

    RăspundețiȘtergere
  2. been there. done that ! :D .

    aaa... ce deep ! si atatt de adevarat !!! :)

    timpu trece..si treci si tu peste ... si totusi "ceva" tot ramane acolo ! aiurea , nu ?? .....

    btw ! BRAVO !

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte realist articolul :) foarte fain, toate trecem prin asa ceva desi la un momentdat criticai femeile ca-s fara scrupule... as putea zice acum, ca nu toate sunt la fel :) A.

    RăspundețiȘtergere