joi, 17 ianuarie 2013

5 chestii care vreau sa le gasesc la femeile din Romania

   O bloggarita care mi-a atras atentia de curand, a deschis zilele astea cutia Pandorei scriind despre ce vrea ea sa gaseasca la un barbat (click pentru a vedea). Spun eu chestii de bun simt, chiar le aprob spre deosebire de cei care i-au sarit in cap. Drept urmare, incerc si eu sa conturez niste chestii pe care mi-ar placea sa le gasesc la femeile din romania.
   5 chestii care orice printesa trebuie sa le stie:

   Un corp frumos si nu ma refer aici la forme, caci pe fiecare ne inzestreaza Domnul cu ce poate, dar sa faca putin un exercitiu sa nu pice bucile, iar la abdomen nu stiu cum reusiti ca putin mai jos de buric aveti toate o sarma sub piele.

   Sa stie sa conduca! Doar nu vrei sa fiu mereu soferul tau fie ca e vorba sa faci piata sau sa mergi la munca. Plus ca mai e si ziua aia cand mergem in vizita la sf Gheorghe si beau un pahar. A conduce e necesar, chiar daca nu ai masina, caci in ziua de astazi majoritatea barbatilor au.

   Gateste! Barbatul e cel care se presupune ca trebuie sa plateasca nota de plata, iar femeia ar trebui sa usureze acest efort, nu sa il ingreuneze. Cu ce ai de gand sa iti intreti copilasii? Cand cel mic o sa urle ca vrea papa, ai sa-i spui ca vine curieru in 50 de minute cu o pizza si lapte? Daca nu ai trecut de 25 si inca nu stii cum se caleste ceapa, atunci ai o mare problema.

   Cand suntem in public nu trebuie sa stai calare pe mine! Dar daca ii vine unuia dintre noi chef de o aventura, niste mangaieri discrete pe sub masa e inceputul preludiului, iar unde se termina el depinde de moment, caci putem ajunge si in cea mai apropiata incapere.

   Fi realista! Caci si dupa voi miroase la baie, nu suntem porci pentru ca ragaim la noi in casa, iar dupa un timp de relatie, putem elimina linistiti gazele. Ps atat penisul cat si vaginul au nevoie constant de igiena, altfel ele nu miroas a levantica ci a pipi.


2 comentarii:

  1. sa stie sa conduca..aici o cam comitit.
    vezi ca astora care au carnet le place volanul mai ceva ca pula...

    RăspundețiȘtergere
  2. poate mai bine de 70% din ele nu stiu sa conduca. cele pe care le vezi la volan, intradevar sunt celora care le place mult

    RăspundețiȘtergere