sâmbătă, 2 martie 2013

Eu cu cine voi vota?

   Am fost condusi de securisti sau turnatori, depinde cum vreti sa ii numiti, sunt multi dar bat in retragere cu totii, la fel ca cei de dinainte lor, cei de la care au invatat foarte bine metoda rascoalei. Asa imi place mie sa ma gandesc la generatia de politicieni ai anilor 90. Un grup de rasculati care au facut o revolutie, sase mineriade pentru a baga frica in populatie si pentru a schimba puterea. Turnatorii au cosmetizat putin metodele vechi, le-au imbunatatit ici-colo, iar acum ne lasa pe mana celor crescuti de ei, pe mana generatiei copy-paste.
   Generatia actuala, cei ce erau copii la revolutie, cei care au fost scoliti de turnatori si de rasculati, pruncii de suflet ai acestora, generatia 40 are o problema grava: nu a muncit! Tot ce au facut ei de la 20 de ani pana in prezent a fost sa stea in spatele acestor doua generatii si sa se hraneasca artificial de la sanul statului fara sa miste un deget. Acum, ajunsi la putere nu au instinctul de a cizela mai mult metodele aplicate de inaintesii lor, le reproduc intocmai, ba chiar mai rau. Rasculatii de astazi produc prea multe rascoale care devin nesemnificatice, turnatorii de astazi nu mai sunt atat de eficienti pentru ca sunt usor de demascat, iar cei care nu sunt nici una nici alta incearca sa supravietuiasca, dar se ineaca la mal.
   Ma intreb, cu ingrijorare, ce va urma? Pentru ca generatia copy-paste nu e in stare sa produca nimic!
   Rascoala a ordonat haotic tastele, securistii au invatat sa le foloseasca, sa le dea o importanta anume ficareia si sa ascunda in spatele ei multa putere. Noi ne-am limitat, nu dezvoltam, ci doar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu