joi, 8 august 2013

Când iubești

   Când iubești pe cineva o faci pur și simplu, o faci pentru că îți place și mai puțin pentru că merită sau nu merită. O faci de drag, nu pentru cadourile primite, o faci pentru acea îmbrștișare sinceră indiferent că sunteți în parc sau în Maldive, că locuiești în casă de chirpici sau conduci o limuzină.
   Parșivitatea într-o relație este de două feluri: cea individuală în care înghiți orice ca să-ti fie bine și cea de cuplu când încerci orice ca să vă fie bine. Implicarea și dezinteresul fac diferența între ele.
   Vrei ceva frumos? Gândește pentru doi, fă lucruri cât pentru doi, dăruiește-te, visează dublu și într-o zi ai să reușești. Cu puțin ajutor vei îndeplini tot ce îți dorești, tot ce vă doriți și chiar mai mult.
   Parșivitatea individuală e perfectă pe termen scurt, însa viața mi-a arătat până acum că pe termen lung e mai ușor în doi!

2 comentarii:

  1. Un profesor la scoala!
    Dragii mei elevi, azi vom invata esenta vietii, copiii se uita la el si parca nu inteleg nimic, profesorul scoate pe catedra un BORCAN, il vedeti? Este gol? Copiii se uita la el ...da este gol, profesorul mai scoate din geanta niste PIETRE CA PUMNUL de mari, umple borcanul si ii intreaba pe copii: Este plin?...? Copiii mirati...Da este plin! Profesorul: Nu este dragii mei!!! Mai scoate din geanta lui niste PIETRICELE MICI CA MARGELELE si le pune in borcan. Acum este plin? Elevii convinsi ca este plin....ii spun acestuia ca este plin, profesorul : Inca nu este plin dragii mei! Inca nu!!! Mai scoate din geanta lui o PUNGULITA CU NISIP si presare peste borcan pana intra toata in el...Acum este plin Borcanul dragii mei! CONCLUZIA: Din aceasta invatatura intelegem fiecare ce vrem....In viata avem nevoie de lucruri mari, lucruri marunte dar esenta sta in lucrurile mici, ele sunt cele care fac diferenta. O zi placuta draga CITITOR! Cu drag Bogdan C.

    RăspundețiȘtergere
  2. intradevar lucrurile matunte fac diferenta

    RăspundețiȘtergere