vineri, 9 august 2013

Până unde te cobori ca să combini pe cineva?

   Atât timp cât inteligența o să funcționeze ca o barieră invizibilă în fața sexului, lumea o să fie din ce în ce mai proastă. Până ajungem la stadiul în care, ca să fii prost, trebuie să studiezi.
   Pentru a avea parte de o relație sexuală ocazională, oamenii au tendința să coboare câteva etaje pe scara intelectualităţiii, părându-li-se că e mai ușor. Însă ca să faci pe prostul nu-i uşor și plăcut pentru nimeni, decât pentru proști.
   Și nu, deșteptăciunea nu e direct proporțională cu perioada de abstinență. Singura legătură este momentul acela de câteva fracțiuni de secundă în care creierul se blochează la întâlnirea unui corp frumos cu chip angelic ce ne atrage privirea.
   Ce ar fi, ca atunci când vrem să ieșim la 'împerecheat', să urcăm măcar două trepte pe scara inteligenței? Să facem doua lucruri: ne deșteptam în drum spre sex! Din păcate nu este posibil, persoana abordată o să ne întoarcă mereu spatele din lipsa de inteligență.
   Sunt misogin cu prostia, însa nu susțin teoria prin care tocul a fost crea doar pentru ca bărbații să observe inteligența feminină. Sunt afemeiat inteligentelor.
   Se spune despre sex că este al doilea creier al omului. Tocmai ăsta este motivul pentru care, în lipsa cerebelului, sarim mai repede la subiectul mult interesat.
   Să te faci frate cu dracul până treci puntea e cea mai greșită mișcare.

   Inteligența nu are absolut nici cea mai mică legătură cu cititul de cărti. Cărtile te educa, însă poți fii prost cu carte și deștept fara ea.

INTELIGÉNT =. 1. ager, deştept, dibaci, iscusit, isteţ, îndemânatic, priceput, (pop.) mintos, (înv. şi reg.) marghiol, pricopsit, (prin Transilv.) artut, (Mold. şi Bucov.) hâtru, (Transilv.) ocoş, ştram, (înv.) scornaci, (fig.) dezgheţat, sprinten, (fam. fig.) breaz. (O minte ~.) 2. v. spiritual3. chibzuit, cuminte, deştept, înţelept. (O faptă ~.) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu