sâmbătă, 8 decembrie 2012

Iarna pe facebook

   Autoritatile au fost luate prin surprindere!
   Alarma a fost data prea tarziu, astfel incat acum nu se mai poate face nimic. Cetatenii nu au invatat nimic din simularea ce a avut loc la inceputul saptamanii, nu s-au pregatit ca a tare de venirea iernii si acum dau vina pe autoritati, care, e adevarat, in fiecare an sunt loate prin surprindere de venirea iernii.
   Inca de la primii fulgi de nea au inceput sa apara statusuri pe drumul international "news feed", iar multi dintre utilizatori nu aveau setarile de iarna facute (poza de profil e din vara, singur, cu gandurile la plaja si soare). Cand firmele de curatat statusurile de venirea iernii au incaput sa-si faca treaba era prea tarziu, peretele era deja plin si chiar daca dadeai 'refresh' situatia ramanea aceeasi.
   Folderele au fost luate cu asalt in cautarea pozelor din anii trecuti, facute pe timpul iernii pentru ca utilizatorii sa poata naviga adecvat pe Facebook. Cei mai ghinionisti au fost nevoiti sa iasa afara si sa face o poza pentru ca fie nu le-au gasit, fie erau prea vechi.
   Momentan autoritatile nu iau masuri drastice, spera ca situatia se va remedia de la sine. Singurii care au fost avertizati sau amendati sunt cei cu poze inca de pe vremea hi5ului.
   Ninsoarea asta ne-a dar iar peste cap, ce bine totusi ca stam toti in pat si problema e una psihica. Iti dai seama daca am iesi pe strada toti prostii, ce s-ar intampla?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu