luni, 29 octombrie 2012

Intram in hibernare..

     Ma tem tot mai tare de viitorul acestui neam de retardati ce suntem si asta pentru ca in aproximativ o luna vom avea cel mai prost parlament, cel mai incult, cel mai infect, cel mai murdar.
     Nu numai ca jumatate din candidati se doresc in scaunul de parlamentar pentru imunitatea oferita de catre lege, caci sunt plini de dosare penale cu termene scadente. Normal ca nu se vor lasa usor, odata ajunsi acolo, normal ca se vor apara unii pe altii, caci pentru inceperea urmaririi penale a unui parlamentar este necesar acordul majoritatii parlamentarilor. Ei bine, daca jumatate dintre ei sunt in aceeasi situatie, cine sa voteze? In parlamentul ce acum isi depune mandatul am avut o serie de deputati si senatori anchetati, ba chiar trimisi sa isi ispaseasa pedeapsa, cap de afis fiind Adrian Nastase, urmat de inca 5-6, nu multi, dar era un inceput.
     O sa avem o iarna grea, o iarna de 4 ani, o iarna in care multe drumuri vor fi blocate, multe cai intunecate, putine ulite ne vor fi iluminate de catre distinsii viitori parlamentari, caci pe langa jumatatea penalilor, cealalta jumatate fuge de populatie si se ascunde in cele mai intunecate pesteri unde spera sa fie votati de putinii sau infometatii bastinasi. Si pentru a nu intra in amanunte dau un singur exemplu, pentru mine, cred, cel mai rusinos: prezidentiabilul Antonescu (Cacarau, caci asa i se spune in localitatea natala, a lu Cacarau) pleaca din capitala Romaniei sa candideze intr-un colegiu amarat, intr-un judet ce se afla in top 5 al clasamentului cand vine vorba de rata somajului si de salariul mediu pe cap de locuitor, un judet care are 3 orase (Videle, Rosiori de Vede si Alexandria) iar pentru a ala capitala de judet am avut nevoie de Google. Nu vreau sa scriu de aceasta zona a tarii, dar ea se defineste singura prin cei ce isi castiga existenta cultivand praz. Nu spun ca trebuia sa candideze in capitala, dar macar sa mearga intr-o zona mai luminata intelectoal, o clasa mai muncitoare.
     Nu mai astept scrutinul din 9 decembrie, stiu de pe acum ca vom avea o clasa politica ce dorm in fotoliile de parlamentari doar pentru a nu sta dupa gratii, printre care mai vezi cate unu ce nu doarme si tine sa se afirme, voatat de mancatori de praz.
     Spor la iernat, eu ma ascund in barlog si sper ca intr-o zi sa vina vara.

Un comentariu:

  1. nu e vina lor, e vina noastra a poporului ca dupa mai mult de 20 de ani, ii mai credem si mai ales ii votam sa ne reprezinte. e vina oamenilor care au un cuvant de spus si nu vor sa se afirme. e ca in dictonul nu e prost cine cere, e prost cine da! sincer inca o data cu durere in suflet spun, ne meritam soarta! nu avem de unde alege sau aveam prea putine locuri in care avem de ales intre bun si rau, in rest colegii in care se bat intre ei cine are mai multe dosare. Romania e aici nu din cauza lor ci a noastra ca ii mai credem si mergem sa votam, indiferent de ce ai vota!

    RăspundețiȘtergere