marți, 23 octombrie 2012

Desenele de azi, desenele de maine ne fac sa le regetam pe cele din trecut

     Imi e dor de desenele vechi in care desi erau batai, se gasea mereu o cale de impacare, chiar si in tom&jerry soarecele dadea mana cu pisica, lupta dintre ei fiind mai mereu in joaca. Ei bine cand vezi desenele de astazi  regreti cele din trecut, exact la fel cum privind parlamentarii de astazi si de maine, vei regreta parlamentarii din trecut.
     Imi este rusine, imi e sila, imi este jena, ma simt umilit, batjocorit si fraierit, scuipat, hranit ca pe o potaie, batut, prostit, mintit de catre actualii politicieni si imi este frica de alegerile ce urmeaza si de urmatoarea generatie de parlamentari.
     Cum sa mai merg la vot cand o parte din cei ce candideaza sunt declarati incompatibili cu acea functie din toate punctele de vedere. Au ajuns in fata doar pentru ca vorbesc prea mult, dar, din pacate, prea prost. Sunt incopatibili din cauza prostiei, din cauza faptului ca nu fac nimic si nu au facut nimic pentru aceasta tara, cei ce vin in fata noastra acum, in marea lor majoritate, sunt lichele transformate in vedete de catre jurnalistii platiti pentru comentarii favorabile si pentru tratamente preferentiale.
     Oameni care merg acolo doar pentru o imunitate de 4 ani, precum oierul Becali care a fost si europarlamentar, 3 ani in care a luat lunar cate 5 mii E, fara sa faca act de prezenta. Acum vrea sa devina deputat? Moare Vadim de ciuda, era el guraliv, dar macar era destept.
     Parlamentari carora le interzice justitia sa ocupe o functie de stat, sustinuti de catre USL sa candideze. Personal cunosc doua persoane care, scarbite de colegii din parlament, nu mai sunt interesati de un nou mandat.

     Personal nu vad un vot corect in decembrie, mai am timp pana atunci totusi sa ma hotarasc daca particip la vot sau nu, cel mai probabil voi da un vot ALB, un vot de blam pentru clasa politica.


Un comentariu:

  1. aceasi mlastina cu acelasi noroi numai minciunile sunt noi ... in rest aceasi mocirla infecta care ne conduce

    RăspundețiȘtergere