marți, 18 septembrie 2012

Jurnal 18.09.2012

Scrisul imi merge perfect, ma afund in tastatura si ma enervez cand imi scapa un gand netiparit. Scriu despre diverse chestiuni cu care ma intersectez zilnic, ori ce observ la altii. Astazi mi-am dat seama ca in mileniul vitezei trebuie sa avem rabdare, multa rabdare, chibzuinta si migala in lungul drum spre implinirea viselor, spre realizare.
Mi-am inceput si un jurnal, separat de blog, vreau sa pun in el cate o pagina din viata mea, din trairile mele, sa scriu la cald si sa ma amuz apoi de ce prostii debitam acolo. Poate, cine stie, candva, cineva, intr-o perioada linistita din viata mea, in incercarea de a ma surprinde, ori sa imi rasplateasca nenumaratele mele gesturi de tandrete si iubine, jumatatea visului meu, sa-i vina unica idee pe care eu acum i-o implantez in subconstient, ideea de a-mi pune pe foaie subtire cu tipar gros, foaie mai galbejita de trecerea timpului si de fumul de tigara, imbratisate intre doua coperti groase, roase putin pe margine si legate cu ata, acolo sa se regaseasca jurnalul meu!

2 comentarii:

  1. Si eu am un jurnal.. mai scriu din cand in cand in el...l-am inceput cu ceva timp in urma..si acuma cand citesc ma amuz tare mult..sau eu stiu ...imi aduc aminte de chestii pe care chiar le-am uitat..si dintr-o data imi apar imagini HD:)) glm..

    RăspundețiȘtergere