vineri, 27 decembrie 2013

Siguranta spontanului

Cu el nimic nu este sigur, totul pare o aventura, un spontan nesfarsit si nebun. Spui ca ai pasarea din colivie, dar el e colivia ta nemarginita. Singurul lucru sigur la el este ca te place si te vrea, in rest, asteapta-te sa te gaseasca extraordinar de atragatoare cu parul prins, mirosind a mancare in timp ce intorci ceapa de pe o parte pe cealalta in tigaie. Si nu te speria daca nu-i place ca te-ai dat cu ruj cand ai luat pe tine rochia cea noua in care formele tale radiaza. Ce siguranta mai mare de atat vrei? E sigur ca n-ai cum sa te plicrisesti, pentru ca n-o sa te astepte cand ii spui tu sa te ia de la lucru, ci o sa intarzie, dar o sa stea acolo la nesfarsit ca sa iti faca o surpriza, sa te astepte cu o floare cand stiai ca e plecat si se intoarce doar peste doua zile.
Si daca lucrurile raman cum spui tu, asta o face de dragul tau, dar tot de dragul tau o sa-i spuna mamei tale sa arunce la gunoi o rochie de-a ta, o sa o caute printre resturile de mancare de la craciun si o sa te surprinda in noaptea de revelion cand tu sarbatoresti cu familia, te v-a imbraca frumos printeso, ca mai apoi sa rupa ciorapii de pe tine.
O sa te certi cu el ca vrea actiune in fiecare weekend, cand tu vrei o vacanta pe an in Bora Bora, o sa te bati pe telecomanda. Si poate o sa stea prea mult pe capul tau, sa n-ai timp de ale tale, dar bun cu bun si rau cu rau, o sa-ti stea intre picioare.
Si stii ce e cel mai sigur la el? E sigur ca o sa te ceara cum nimeni n-a mai facut-o vreodata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu