joi, 7 noiembrie 2013

Rău cu rău, dar mai rău e fără rău..

   Patul în care stă o singură persoană ar trebui să se numească coşciug, n-o încălzeste cu nimic faptul că se poate da jos pe oricare parte a patului atât timp cât gândul lui/ei este mereu în alt dormitor.   
   Şi câtă risipă de pereţi, de energie, de loc şi spaţiu pentru un single. N-ai observat că la dublu totul e mai iefrin? O noapte la hotel costa 100 pentru o persoană şi 120 pentru două. Ba chiar primeşti gratis patuţul pentru copil, dacă nu-l ai, fă-l! 
   Şi să găteşti pentru o singură gură e mai greu, faci ori prea mult, ori prea puţin. La dublu se compensează unul pe celălalt.
   Îmi cautam plită cu două arzătoare, ce să facă un burlac cu patru ochiuri de gătit? Bineînţeles că şi aici preţurile sunt exact ca la hotel, 500 plită cu două ochiuri şi 600 cu patru ochiuri.
   Unde găseşti la restaurant masă cu un singur scaun? Iar mesele cu vedere bună sunt mereu ocupate de cupluri, tu stai la masa din colţ, cea cu 5 scaune, aşezată între uşa de la bucătărie şi cea de la wc, poate din atâta trafic te alegi cu ceva...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu