joi, 4 aprilie 2013

Fara scuze

   Suntem plini de scuze, suntem un amalgam de iertari si de motive pentru care am fost incapabili de ceva. Noi barbatii ne aflam mereu in criza de ceva, de bani, de timp, de idei, ori n-am avut la cine cere sfaturi.
   Sunt atatea zile importante pentru ele de care pe noi ne doare'n cot. Si ne chinuim enorm sa aratam un martisor de 1 martie, o floare de 8 martie si o masa la restaurant de ziua indragostitilor. Suntem falsi, iar eu personal am observat ca sunt patetic.
   Mai bine am surprinde, mai bine am lua un sort de bucatarie asortat ochilor ei, mai bine i-am face un masaj in talpa cu o crema frumos parfumata pe care tocmai am cumparat-o. Mai bine am pregati o masa decat sa ne inghesuim in mirosul de bucatarie al unui restaurant. De cand n-am mai scris o scrisoare? Sau am scris vreo data?
   Personal am stabilit un mic cod. Nu exista 1 si 8 martie pentru ca respect femeia care-mi e femeie in fiecare zi, mai ales noaptea. Si nu sarbatoresc ziua indragostitilor. Renunt la scuze, renunt la gestul fortat, prefer sa il fac cand stabilesc eu, cand simt nevoia, cand ii simt nevoia!
   Mai e vreo sarbatoare? Perfect, in avans astazi te voi rasfata cu un masaj cu ulei..

Un comentariu: