duminică, 4 noiembrie 2012

3-1 la fotbal, dar si in politica


Pe vremea maestrului Dinu, apararea lui Dinamo avea o structura greu de descris, Dinamo se apara 'in haita'. Am revazut astazi acele vremuri in care cainii s-au aparat in semicerc, parea sa fie de succesc, insa lipsa jucatorilor de mare clasa se vede. Macinata de doua accidentari inca de la incaput, echipa cainilor se vede nevoita sa improvizeze, caci pe banca de rezerve nu exista dubluri pe posturi.
     O echipa a Stelei cu jucatori potenti, antrenati de Reghecanf care il face uitat pe nea Oli, pune bine echipa in teren si reuseste sa motiveze excelent jucatorii. O echipa care joaca bine mai mereu, in zilele proaste nu poate sa aibe 90 de minute nefaste. O echipa cu jucatori buni, chiar daca greseste jumatate de repriza, are 45 de minute sa isi demonteze avantajul adversarului si sa isi revina.
     Colac peste pupaza Dinamo are un antrenor surprinzator, dar inconstant ce are la dispozitie un lot slabut. Steaua se vede campioana inca din toamna si doar Jiji ii mai poate opri.
     Aceste meci seamana cu lupta politica dintre USL si ARD, cu un numitor comun in persoana lui Becali. Momentan usl conduce cu 3-1 si ard nu prea are forte de egalare, oare de cine e antrenata? Din pacate toate speratele mele stau in Jiji, sperantele ca Steaua sa se destrame, sperantele ca usl sa se destrame.

ps porecla de falcosu e luata, cum ii spunem la cretul cu falcile mai evidente decat parul sotiei?

2 comentarii:

  1. Mihai, fotbal - politica...aceiasi clasa murdara plina de noroi cu diferite cote si mize pe la baietii destepti. Astia de la inceput au plecat de la 0-0, noi plecam de la 23%...iar ceilalti pe undeva pe la 47%....acum ca eu am invatat la scoala doar adunarea...e problema femeii de servici, revenim Jiji - castiga sigur...problema e ca Ponta din postura de pion are batai mari de cap cu un nebun... Nu stiu ce minuni trebuie sa facem desii pare imposibil cineva a creeat Pamantul in 7 zile... Noi in 34 de zile vom face 42%? Raspunsul eu l-am aflat acum o luna si m-am cam speriat. O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. interesant articol :) "Sportul te invata sa castigi cinstit, sportul te invata sa pierzi in mod demn. Prin urmare, sportul te invata de toate - te invata ce este viata." si tu vad ca ai inceput sa inveti lectia asta :)

    semnat: Steaua ;)

    RăspundețiȘtergere