luni, 11 iunie 2012

Zerourile%


Nu vreau sa o dau de gard prezentand frumos o infrangere catastrofala. Asta este, am pierdut! Am pierdut tot si cel mai probabil nu vom mai avea nici o data ce am avut, adica ce au avut ei, pentru ca noi suntem simplii spectatori ai unor mari echipe.
Gandurile mele de la inceputul campaniei au fost confirmate: un astfel de scor obtinem stand acasa. Nu era nevoie sa ne chinuim, nu convingem pe nimeni, suntem noi si cei 15% care stiu ca om fi rai, dar cei ce vin sunt criminali.
Acum sunt trist, dezamagit, dar deloc obosit. A fost o campanie lunga si grea, atipica pentru mine pentru ca imi place sa simt spiritul, imi place agresivitatea, iar in aceasta campanie echipa din care am facut parte a fost...fata de la poli(baiat de treaba).
Sunt si mai trist cand ma gandesc ca obijnuiam sa cunosc tot guvernul, sa stiu ce e de laudat la el si ce trebuie condamnat. Care ii sunt bubele si greselile. Traiam cu ideea ca oriunde merg, din doua in doua comune/orase, trec printr-o oaza portocalie si sunt printre ai mei.
Vorbesc despre trecut, dar cand ma gandesc la viitor nu pot vedea nimic altceva decat faptul ca o formatiune politica cu 70% nu va avea opozitie, iar democratia..inexistanta.
Nu imi este rusine ca am pierdut, nu am de ce! Merg in continuare cu capul sus si am puterea sa ies in strada pentru PDL! Asta ma face multumit, ca am pierdut de pe front, nu din birou, ca am luptat si am fost in strada alaturi de oameni. Am impartit zeci de mii de pliante, am batut la sute de usi si am stat de vorba sute de oameni. Am dat oamenilor sute de kg de mere in incercarea de a vedea zambetul de pe fata lor.
Inchei prin a multumi tuturor celor care au fost aproape in aceasta campanie, vine o vara in care trebuie sa ne cautam pe noi insine, eu personal sa imi tratez aroganta, majoritatea nesimtirea, iar conducatorii PDL sa isi vada lungul nasului, sa se trezeasca la realitate caci de doi ani se imbata cu minciuni. Au avut de ales intre a duce greul la putere si a fi bogat in opozitie. Se pare ca doar Emil Boc a ales prima varianta si bravo lui.
O reorganizare? Exclus! O noua formatiune in care sa dai examen pentru a intra. Examen de bun simt, rezistenta la spaga, examen de dialog si puterea de a multumi tineretului.

later post.. Alegerea de candidati la primariile capitala de judet. In majoritatea locurilor PDL a aruncat in batalie oameni care nu au fost de mult timp in organizatie, nu au fost acceptati si/sau cunoscturi de catre membrii, nu au fost deloc un 'parinte-tatuc' pentru organizatia de tineret care duce greul campaniei. Au fost impinsi de la spate de catre capitanii de judet, asa-zisii baroni locali(care la randul lor au pierdut si de la ei vine marea dejamagire). Nu au avut si nu au stiut sa coaguleze in jurul lor o echipa, o familie.

8 comentarii:

  1. v-or jucat in picioare:)

    RăspundețiȘtergere
  2. asta e mintea psdistului de pe urma..nu era vorba despre asta aici si oricum am recunoscut asta

    RăspundețiȘtergere
  3. app am uitat sa adaug in articol alegerea de candidati la primariile capitala de judet. candidatii din partea pdl in marea lor majoritate nu au fost de mult in organizatie, nu au fost acceptati si cunoscuti de catre membrii, nu au fost deloc un 'parinte-tatuc' pentru organizatia de tineret care duce greul campaniei. nu au avut o echipa in jurul lor, ci doar au fost aruncati in lupta de capitanii judetelor(care la randul lor au pierdut)

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo, Mihai! Imi place atitudinea ta ...esti un invingator, tu...cei care au fost langa tine, care au sperante, care nu se vor opri aici. Pentru ca aveti drumuri deschise in fata...si ar fi pacat sa dezarmati imediat dupa ce ati luat startul.
    Iar eu te cunosc...si iti doresc sa mergi inainte, la fel, cu fruntea sus!
    Madalina

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc mult de incredere. nu voi lasa garda jos si merg in continuare cu fruntea sus, mai e mult pana sa demonstrez ceea ce pot

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragi PDL-isti, nu USL-u v-a invins, nu PP-DD-u v-a invins, ci pur si voi singuri ati dat cu capu' de bara pana ati luat somn. Indiferent cum vreti s-o ardeti, cu capu' sus, cu capu jos cu capu'-ntre picioare, cand aveti 15% e clar ca poporu a votat impotriva voastra. S-au saturat de VOI, ne-am saturat de voi, e timpul ca acest partid sa moara in chinuri, si o s-o faca. Oricat de optimisti sunteti, veti muri in chinuri iar noi vom imparte popcorn-ul. Iar probabil cei care vor supravietui si vor mai vrea s-o arda in politica vor invata ca nu-i chiar cea mai buna solutie aroganta. Am vazut multa lume din aceasta haita (partid), extrem de revoltata si "dezamagita", nimeni nu i-a o infrangere atat de personal daca nu are si un castig personal din posibila victorie; o pozitie, niste bani, un business. Vreau odata in viata asta sa-l vad pe ala care are tupeu sa recunoasca: "am intrat in politica sa fac bani" si nu sa incerce sa vanda gogosi, ca vezi Doamne vrem sa facem bine tarii. Morala acestei campanii este: "daca tot facem nasoale, hai macar sa ne tinem gura, nu sa fim aroganti si smecherii" (ca nu sunteti). Intr-o nota comica: ati pierdut alegerile pentru ca erau locale si existau voturi din diaspora =))))) si pentru ca nu a numarat voturile ROBERTA ANASTASE =)))))

    RăspundețiȘtergere
  7. mesajul scris te tine nu e pentru mine. tot mesajul tau iti spune cat esti de prost sincer. pai tu ceri de la un partid sa iti spuna ca a tras la putere pentru ca se fac bani? da cine crezi ma ca munceste pentru tine si el sa nu aiba ce manca? ppdd?usl? stai cuminte!!! cand vei mai creste putin, o sa vezi ca daca e vorba de furat, pdl a furat mai putin decat psd. cand iti dai seama, sa vi sa iti dau o bere

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut MIHAI...sincer iti spun ca esti un real castig pentru OTPDL Timis, tine-o tot asa si nu ceda. eu am incredere in tine...am incredere in noi, desii eram 100% ca nu vom face un scor prea bun... Am pierdut o lupta dar nu si razboiul. Trebuie sa trezim populatia la realitate! Iti urez bafta inca o data si ma bucur sa vad ca esti persoana de care tineretul are nevoie. . Bine - bine ...poate ca te-am laudat la sfarsit ca vreau si eu o bere.!. Bogdan C.

    RăspundețiȘtergere