vineri, 23 decembrie 2011


Sarbatorile vin cu alai

Miroase bradul cel balai

Totul e inconjurat de multa lumina

Imaginea mosului e pe retina

Sarbatori fericite va doresc

Cele bune se-mplinesc

Iar anu ce vine

Sa ne-aduca numai bine!!!

8 comentarii:

  1. Se vede ca a venit Vestitul Mos si pe la tine.:)Sper sa fi venit cu multa inspiratie atat cat sa iti ajunga si pentru anul ce va veni. Sa ai cele mai fericite sarbatori,sa te bucuri de tot ce te inconjoara si sa imparti printre oameni multa beatitudine.
    P.S. Sa ai parte de multe craciunite!;)

    RăspundețiȘtergere
  2. andreea, cu acest mesaj imi dau seama ca nu suntem apropiati, desi imi doresc. mosul mia luat persmisul...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mihai,dear,ai dreptate,nu suntem apropiati. In ceea ce priveste permisul, nu stiu ce sa zic decat sa citez din vorbele popuplare:”tot raul spre bine”;),iar daca te face sa te simti mai bine…si pe mine m-au usurat de permis,nu demult. :) Sper sa nu fie acest lucru, un motiv de intristare pentru tine, ci ar fi minunat sa il primesti zambind. Nu te abate de la sarbatoarea ce iti bate la usa,plangand dupa un permis ce o sa vina inapoi dupa anul nou.
    P.S. Nu iti dori ceva ce nu cunosti;)

    RăspundețiȘtergere
  4. esti fata si ai ramas recent fara permis, probabil vi aici pe blog de pe facebook, ne cunoastem dar nu indeajuns incat sa imi dau seama cu cine vorbesc, imi place cum scrii, iti doresc sarbatori fericite si un an 2012 in care sa ne cunoastem in prosperitate

    RăspundețiȘtergere
  5. Uite,vezi ce bine ma cunosti… Multumesc frumos pentru urarile adresate,asa sa dea Domnul fiindca intotdeauna este loc de mai mult.
    Sa ne auzim(scriem:D) cu bine si cu multa inspiratie!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. de ce vrei tu sa fiu eu insipar? ce iti iese tie? :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Inspiratia este necesara fiecarei persoane, fie ca vrea sa impresioneze pe plan artistic,fie ca nu isi doreste asta. O idee este inutila daca nu apare spontan,la momentul oportun. Intrebarea ta:”ce iti iese tie?” imi pare putin bizara si imi aminteste de raspunsul unor indivizi pe care i-am invitat la Voluntariat; raspunsul lor a fost:”si ce primim?” :)). De “iesit” nu imi “iese” nimic, insa castig cateva momente de satisfatie, vazand cum iti folosesti aceasta inspiratie in scopuri artistice.;)
    In arta jertfa este voluntara,chiar gratuita!

    RăspundețiȘtergere
  8. 'ce iti iese' era la modul figurat. despre ce voluntariat vorbesti tu acolo?

    RăspundețiȘtergere