sâmbătă, 3 decembrie 2011

Oarecare..


De ai fi bruneta,
De ai fi tu blonda,
Fii nifel atenta!

De lucrezi la banca,
Ori de esti asistenta,
Nu fii prostanaca,
Fii putin atenta!

Vreau sa fii draguta,
Cu pielea finuta,
Delicata in gest,
Ca le fac eu in rest!

Orice muzica asculti,
Pe mine sa nu ma uiti,
Pe plaja ne-om plimba desculti,
Asta nu-i pentru inculti!

Pe scurt, nu ma repet,
Aici eu pun tapet,
Un semn de-mi vei da,
Dragoste-ti voi acorda!

Oarecare...

7 comentarii:

  1. cred ca tre sa imi fac si eu un blog...am prea multe ganduri si versuri care treb oarecum publicate...;)

    RăspundețiȘtergere
  2. te incurajez draga gabi:)
    e frumos sa scrii si sa primesti feedback prin diferite cai

    RăspundețiȘtergere
  3. Este clar,te incadrez in romantism;as vrea totusi sa stiu daca inspiratia ta contine evenimente din viata ta(privat) sau ai cautat pur si simplu cuvinte care sa rimeze si sa fie coerente. Nu vreau sa critic,doar adaug ca “da”-ul din ultimele doua versuri ale celui din urma catren ar fi putut fi inlocuit cu un alt cuvant(sa nu te repeti),de exemplu: acorda, dona… cred ca ar merge;) “Încetul cu încetul se face oțetul.”
    Cu stima!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu caut cuvinte, scriu ce simt, ce traiesc...
    si da, mergea mai bine 'dragoste iti voi acorda' :P. doar ca scriu versurile pe loc cand am inspiratie si foarte putin lucrez la ele apoi. cine stie, poate o data adun de o carte:)). si tot nu vrei sa imi spui cine esti tu draga andreea?

    RăspundețiȘtergere
  5. Este bine ca scrii ce percepi, ceea ce traiesti, de unde denota faptul ca nu m-am inselat in ceea ce priveste sentimentalismul tau, despre care as putea afirma ca tinteste catre pasiune, insa nu doresc sa intru in amanunte. Te imbarbatez sa scrii atunci cand inspiratia ta atinge cote maxime, insa nu as glumi pe tema acelei carti, deoarece daca ai acorda mai mult timp si mai multa daruire acestei activitati… totul poate deveni posibil.
    Cine sunt? Buna intrebare.Daca as pune unul dintre ai mei prieteni sa imi spuna cine sunt in 3 minute nu ar avea ce face, insa mie imi e mai greu, cert este ca nu imi place sa ies in evidenta prea mult, probabil aceasta este cauza care face sa nu ma cunosti.
    Don’t forget: Arta imbogateste natura! ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Inspiratia este in pana, dar o sa revina ca un cadou de sarbatori, simt asta:)). Si ma enerveaza la culme cand voebesc cu cineva si nu imi dau seama cine e, deci, te rog, ajuta-ma cu un mic detaliu. Sau macar te cunosc?

    RăspundețiȘtergere