miercuri, 23 noiembrie 2011

I can see you!


Da, te vad, nu te mai intoarce sa te uiti peste umar, cu tine vorbesc.
Da, vorbesc cu tine, cititorule care nu comentezi niciodata, te vad in statistici, hotomanule, cum vii si te incarci pozitiv de aici dar nu dai de la tine 3 secunde sa bagi un comentariu.
M-am uitat la tine in fiecare zi si te-am vazut cum imi intri in casa, cum te duci la bucatarie si-ti iei o bere, cum te relaxezi pe sofaua mea din plus dar cand pleci linistit la ale tale nu dai si tu un “Ziua buna!” sa ma multumesti si pe mine ca te-am ospatat.
De ce esti, mai, fiara cu chip uman?! Comenteaza si tu, participa si tu la discutii, vorbeate cu mine ca nu mananc pe nimeni!

7 comentarii:

  1. Mda,Cabral Ibacka…super vedeta TV.Citind aceste randuri scrise,deja imi imaginam un Mihai melancolic,singuratic si bineinteles cu topping nostim. Deodata s-a terminat postul si ce sa vad: erau gandurile lui Cabral #:-s. Este totusi un post interesant,insa noi,cititorii tai, asteptam de la tine originalitate. Ospateaza-ne cu inspiratia ta,foloseste-ti creativitatea(de care nu duci lipsa). Destinde-ne prin naturaletea ta si ofera-ne acel imbold de care avem nevoie pentru a ne determina sa comentam si sa participam la discutii. Anticipez cu incredere un numar crescut de comment-uri!

    RăspundețiȘtergere
  2. dabral a scris bine ce a scris. eu am mai spus de doua ori chestia asta de la mine..orice as scrie, tot nu are rezultat.
    de chestia asta nu sufar doar eu, sufera toti bloggeri.
    ce ma enerveaza pe mine cel mai mult e faptul ca intra pe mine in privat pe facebook si pe mes, acolo imi spun replica lor

    RăspundețiȘtergere
  3. postul asta a avut azi 20 de vizitatori unici
    postul despre caine a avut 100 de vizitatori unici
    2 posturi bine scrise, unul al meu si unul imprumutat...acelasi numar de comm

    RăspundețiȘtergere
  4. Cam asa sunt oamenii: exista oameni receptivi(cei care doresc sa isi exprime parerea) si oameni rezervati. In categoria oamenilor rezervati intra persoanele care trec nepasatoare,sau cele carora pare sa le atraga atentia un anumit subiect,dar se opresc acolo, pentru ca se team sa nu le fie criticat modul in care se exprima. In privat au curajul sa iti zica…esti doar TU acela care afla parerea lor…pe blog,parerea lor,ar fi vazuta de mai multi… E dificil de inteles Fiinta Umana. Tot ce poti face tu este sa scrii in continuare din ce in ce mai bine si sa speri(dupa zicala: speranta moare ultima) ca talentul tau in a pune pe foaie(respectiv pe blog) ceea ce gandesti sau simti,ceea ce te face feeric sau melancolic,ceea ce te uimeste sau pur si simplu intamplari neinsemnate vor misca din ce in ce mai multi cititori ai tai.” Oamenii sunt impartiti in doua categorii: regi si pioni.” Napoleon Bonaparte

    RăspundețiȘtergere
  5. andreea, eu nu am amici care sa vorbeasca asa de bine, sa se exprime atat de bine. cine esti? sunt atat de curios sa stiu.
    cat despre categoriile de oameni, le cunosc si stiu ca nu voi schimba cu nimic comportamentul si judecata lor despre comentarii. doar am vrut sa le spun ca ma doare:))

    RăspundețiȘtergere
  6. nu am sa comentez nimic despre text despre nebagarea in seama si multumirea...am sa zic 1 vb despre melodie..sunt nebunii astia...nu sunt ieftini deloc astia...foarte tare melodia..sunt niste cretini adorabili un fel de "bittersweet"

    RăspundețiȘtergere